vineri, 15 octombrie 2010

Drumul BIcicletei 11 - 14 octombrie 2010

    Stiti ca e o vorba veche care zice ca daca stai in ploaie mai cresti putin ?
   Asa am stat noi in ploaie si am crescut ca numar .Mai exact de la obisnuitul douazeci si ceva de oameni am crescut pana la 42 . Numar record la Drumul bicicletei.De mentionat ca printre astia 42 au fost si cateva fete .
       Chiar daca e octombrie , chiar daca e mai frig si vremea era clar spre ploaie , lumea a fost dornica de o tura cu bicicleta .Si pana la urma vremea a tinut cu noi , ploaia de fata fiind una foarte usoara si doar ne-a spalat strazile si a cauzat cateva alunecari , cat sa nu fie seara plictisitoare .
    Punctul de intalnire a fost  la gura de metrou Titan ,cea de langa intersectia strazilor Nicolae Grigorescu si Liviu Rebreanu .S-a vazut ca incepe lumea sa se cunoasca mai bine si ca se leaga prieteniile si discutiile mult mai repede.E de bine ! Glumele apar mai repede intr-un colectiv mai strans . Plimbarea iese mult mai frumoasa .
Si asa a si fost .Cea mai frumoasa plimbarica de pana acum dupa parerea mea . Traseul in mare , il gasiti aici .
    Nu o sa il descriu fiindca sincer de cand am iesit din parcul Titan ,eu am pierdut orientarea , stiind doar pe alocuri zona in care suntem . Cred ca lucrul asta da un farmec aparte turei .Mergi pe unde nu ai mai mers sau nu sti ca ai mai mers , noaptea totul aratand cu totul altfel . Fara puncte de reper importante , pe stradute nu prea sti pe unde esti  .
Pe Soseaua Morarilor , prietenul de bicicleta Marian , care are cauciucuri noi , cu care "zboara" dupa cum zice el , a zburat intr-o sarma. Sarma cu pricina , cam mare si cam indaratnica . Mai jos filmuletul cu actrita dezvirginata .

Madam Sarma ...
La locul faptei s-a instalat un mic service .In timp ce unul lucra la pana , altul lucra la manerul franei altei biciclete .Apropo Mariane , ai de dat o camera celui care te-a salvat , sa nu uiti !

Reparatii ...

Restul serii s-a mers frumos .S-a vazut ca s-a tinut cont de cateva reguli si nu s-a mai mers haotic .Nu s-a mai trecut pe rosu iar acolo unde spatiu a fost strans , s-a mers frumos in sir indian sa nu incurcam circulatia .Acolo unde erau 2-3 benzi pe sens , am mers si noi cate 2-3 in rand  sa mai stam la o sueta .Dar s-a mers foarte bine dupa parerea mea , fara sa creem haos.
Si mai fromos este ca la fiecare tura dam de tot mai multi soferi care sunt biciclisti (multi au portbagajul pe masina) si ne claxoneaza in semn de admiratie si nu prea mai dam de soferi care sa ne claxoneze cu ura .
Oare ne transformam ?
Punctul meu de termianre al turei a fost la o benzinarie la Timpuri noi , unde am plecat spre casa , lasand baietii sa isi continue drumul spre Vitan si apoi spre Dristor .
Dar am plecat spre casa nu inainte de a ne distra putin la benzinarie .Unii au alimentat bicicletele , altii au spalat parbrizul , altii au umflat la roti .Iata si dovada :

Alimentarea






Marian are parbrizul murdar
Tura a fost de neuitat . Numarul a fost mare .Felicitari baietilor , dar mai ales fetelor .
Astept Drumul bicicletei 12 cu nerabdare .Poate vremea o sa mai tina cu noi , fiindca daca vine iarna probabil nu o sa mai fie multi biciclisti .

Aveti un film aici , in care se pot vedea toti participantii http://www.youtube.com/watch?v=Rjjtq0no2AI

Filmul cu pana il aveti aici http://www.youtube.com/watch?v=cga-0Zq8Xhk
Publicaţi postare




Un montaj de la Kerucov aveti aici http://mtb-tours.kerucov.ro/arhiva_foto_format_video_view_alt.php?video=151.

Astept parerile bune sau rele , comentariile si sugestiile voastre !

Traseu drumul bicicletei 11
Spor la pedalat !

2 comentarii:

  1. Cred ca a ieshit foarte tare si de data asta...din pacate ca nu am putut ajunge

    RăspundețiȘtergere
  2. Baaaaaaaaai ce pana mea vreti mha.. aveti pana aveti prieteni daca sa va ajute deci aveti cu ce

    RăspundețiȘtergere