joi, 18 noiembrie 2010

Bicicleta 4

A fost pe 17 noiembrie 2010.
Au fost 53 de biciclisti , printre care 6 fete .Bravo tuturor !
Ne-am intalnit la statui in Parcul Izvor pe la 20 , am stat de vorba pana la si jumate si am plecat pe traseu pe langa Casa Poporului , pe cateva stradute unde niste mici indieni locali vroiau sa ne decapiteze , am iesit pe 13 Septembrie , Pandurilor si apoi am coborat spre Parcul Romniceanu unde ne-am distrat prinzand ceva viteza pe o mica coborare .

La Izvor
Am iesit pe Bulevardul Eroilor si la Splai am luat-o stanga spre Regie , sa dam o tura pe la studenti .Poate ii mai incurajam sa iasa cu bicla .Am urmat traseul autobuzului 601 pana la Crangasi si am urcat pe Grant drept spre Arcul de Triumf .
Pe Kiseleff am mers numai pe trotuar , lent si pe toata latimea  lui , fiindca e spatiu destul  pentru stat  la taclale .
Pe Kiseleff

Pe Calea Victoriei s-a mers mai rapid , pe toata banda de mers .La Muzeul Colectiilor de Arta am coborat spre Cismigiu , pentru a ne odihni putin si pentru a stabili ce facem .

Cismigiu
Cativa spre casa ,dar majoritatea spre La Mitocanu .Dar Mitocanu a fost mitocan si a inchis inainte sa ajungem noi sa savuram o berica la terasa lui .Asa ca am pornit cam 45 de biciclisti pe stradutele de pe langa Banca Nationala ,sa cautam ca disperatii o terasa buna de stat la bere si cu ochiii pe pretioasele noastre .
Tura s-a terminat cu doua trei beri la o terasa in spate la Fire unde am parlamentat , am glumit si ne-am facut noi prieteni .

Seamana cu o parcare olandeza ?
Seara a fost superba , vremea a fost frumoasa , traseul la fel .Am mers frumos , nu ne-a deranjat nimeni si nimeni nu a fost deranjat de noi .Nu am incurcat nici circulatia .Un mic incident s-a produs la o groapa , unde s-au ciocnit intre ei doi biciclisti .O roata s-a facut opt , dar din fericire au Casco si e totul ok acum .



Am avut si de invatat cate ceva , dar usor usor progresam . S-a simtit lipsa walkie-talkiurilor si apoi a unei terase unde sa mergem la sigur , nu sa stam sa bajbaim dupa ea .Apoi , am constata acasa , exact ce ii spuneam cuiva inainte de tura si anume ca m-au lasat acumulatorii de la camera .Asadar , cand voi credeati ca va filmez si eu credeam ca va filmez , de fapt nu se intampla nimic .Eu tineam camera in pozitie de filmare degeaba si voi va strambati si chiuiati la camera tot degeaba .Trebuie sa repetam figura  cand imi iau acumulatori , ca sa iasa filmarea .
 Per total mie mi-a placut si cred ca a iesit bine . Sper ca v-a placutsi ca o sa mai veniti si la plimbarile viitoare !
Un filmulet aveti Link Filmare realizata de Kerucov .

Un comentariu: