joi, 11 noiembrie 2010

Bicicleta 3

10 noiembrie 2010
A fost si bicicleta 3 . Am fost 43 de biciclisti .

La Statui in Izvor
O toamna minunata ce ne-a oferit vremea a fost superba .Nici prea cald dar nici prea frig .Vantul nu s-a simtit deloc .
Traseul a fost pe unde nu a fost traseul stabilit pe net.Adica ?
Adica am mers aproximativ dupa traseul postat .Gpsul a fost defect ! Dar , doar ultima portiune a traseului postat nu s-a atins deloc .
Daca la inceput , am mers pe cateva strazi aglomerate , la un moment dat am reusit sa ajungem pe cele linistite , unde nu a mai fost nevoie sa fim sir indian si am mers lejer , nederanjati de trafic .
Strazile astea linistite se afla pe langa Parcul Kiseleff si pe langa Parcul Modrogan .Merita batute de picior sau de bicicleta si in weekend cand vrei sa te linistesti si sa stai departe de agitatie .Poti vedea o sumedenie de case de diverse stiluri , pe care le vezi si prin strainatate si stai cu gura cascata la ele , dar nu sti ca poti sa le vezi si in Bucuresti . Merita incercat macar .


Strazi linistite
 Tineam mortis sa trecem pe langa Banca Nationala A Romaniei , pe Lipscani .Nu am trecut , poate data viitoare.
Finalul a fost la Kogalniceanu la shaorma .Eu am plecat lasandu-i pe unii la coada la shaorma iar altii erau in Parcul Izvor la statui .
In general s-a mers frumos , cu mici opriri la anumite treceri .Ne-am intalnit si cu cateva echipaje de politie care nu ne-au deranjat .Nici noi pe ei . Par sa se obisnuiasca cu noi .
Ceva poze aveti aici , de la GabrielGmc si Bikepress .

Lant intins si sa ne vedem cu bine la urmatoarele intalniri .
Va astept sugestii si comentarii  !

Un comentariu: