luni, 1 noiembrie 2010

Bicicleta 1

Am pornit la plimbare cu Bicicleta .Bicicleta 1 mai exact .
Bicicleta nu e o bicicleta , e o plimbare cu bicicleta .A luat nastere din pura intamplare .Cei de la Drumul Bicicletei au hotarat sa faca un fel de protest si sa sustina o biciclisata lovita de un autobuz 182 , asa ca au mers pe langa biciclete din Teiul Doamnei pana la Floreasca pentru a da flori colegei de bicicleta.Cum multi s-au exprimat ca nu vor sa mearga pe jos , s-a hotarat un alt eveniment care sa intalneasca pe cei care nu au dorit sa mearga pe jos , adiacent Drumului Bicicletei
Asadar , joi seara (28.10.2010) ne-am strans in fata la Perla la ora 20 pentru a astepta pe cei de la Drumul Bicicletei dupa care urma sa plecam cu totii pe traseul Drumului Bicicletei 13 .
Am asteptat pana la 9 si 10 , timp in care s-au reparat biciclete ,s-au admirat biciclete si s-a inghetat .Marian si Vlad repara la bicla
A aparut si bicicleta tir in caz ca nu stiati .Iata o poza .Bicicleta TIR

Ne-am intalnit si cu cei de la DB , unii din noi au dat bani pentru floricele , ne-am semnat si am dat urari pe un carton ce avea sa ajunga la Carmen , ciclisa cu pricina .

Langa Spitalul Floreasca
 Dintre cei care au facut traseul pe jos nu a mers nimeni pe traseu .
In fine , s-a plecat in tura cu chiu cu vai pe la 9 30 .Picioarele imi erau inghetate si nu cred ca eram singurul in situatia asta .Termometrul arata patru grade .
Traseul a fost unul destul de controversat .
 
Traeul Bicicleta 1
 Perla - Romana -Universitate - Unirii - am mers sir indian pe Magheru .
De la Unirii , am trecut pe langa coada imensa de pe Regina Maria ce astepta sa intre la Mitropolie , am luat-o in jos pe General Preotescu si am intrat in parcul Carol .Minunat parcul asta noaptea .Noi am mers pe partea dreapta a lui , partea cu Arenele Romane .Bezna totala , covor de frunze , copaci falnici .Senzatia de libertate si de departare de oras a crescut la maximum . Parca eram intr-o padure din filmele de groaza (in sensul frumos ),dar ne simteam bine .
Dupa parc am continuat pe Serban Voda si apoi pe Pieptanari.
Hmm ,  Ferentari si Rahova .Cartierul Goagle .
Ne taie tiganii , ne alerga cainii .
De unde ma ? Caini ciuciu . Cativa puradei .
Vreau sa precizez ca fata de alte cartiere unde chiar ne-au latrat cainii , aici nu ne-a latrat nici macar unul .
Si cu puradeii nu am avut treaba .
Cui i-a fost frica si ar fi mers nu i-ar fi venit sa creada .Nici mie nu imi venea sa cred .
Am trecut pe langa parcul Ferentari (da , au si parc ) , strada Carlibaba , Soseaua Salaj , strada Salaj , apoi parcul Sebastian .Aici , in timp ce faceam cateva poze ne-am amuzat de trei bronzati beti crita dupa care am plecat sa cautam un local .
Strazile astea pana in Sebastian m-au uimit . Curate , luminate si cu verdeata .Ma bucur ca am apucat sa dau o tura noaptea pe ele . Mi-a placut la nebunie traseul .

Dupa poze hai sa gasim o terasa sa facem Sfatul Biciclistilor .

Parcul Sebastian
 .Am tot cautat , dar pana la urma am ajuns in fata la Academie , cu bere si rontanele la pachet .
Academie
S-a pus tara la cale .Planuri mari de plimbareala.Vremea sa fie cu noi .
Astept comentarii , opinii pro sau contra ! 
De acum o sa avem doua evenimente , in doua zile diferite :Drumul Bicicletei si Bicicleta , sa aveti de unde alege .Sper sa apara cat mai multe .
Sa ne vedem la plimbat .O sa urmeze Bicicleta 2 .


Un comentariu:

  1. Bravos! Tot e bine când se termină cu bine! Așa, s-a împăcat și capra și varza și lupul...

    RăspundețiȘtergere