vineri, 26 noiembrie 2010

Noiembrie la pedalat

Se pare ca ni s-a urcat bicicleta la cap si in Noiembrie s-au organizat o gramada de evenimente .
Ca sa ne tinem tonul toata luna si weekendul 27-28 e plin .
Sambata am organizat "Bicicleta in Noiembrie " .La Targu Mures se organizeaza  "Duatlon XC" .
Duminica am organizat "Plimbare cu bicicleta in Giurgiu" si pe langa asta aveti "Turul bicicletei" spre Targoviste si "Bikexpert iese la tura la Cernica" .

Aveti de unde alege , numai sa tineti cont de frigul de afara si de probabilitatea de a va prinde ploaia pe drum. Hainele groase si impermeabile merg perfect .
 
"Bicicleta in Noiembrie " ne uneste la Izvor , la statui , sambata la 9.30 .Nici prea dimineata dar nici prea tarziu.
La ora zece plecam pe unul din traseele astea 1.http://www.bikemap.net/route/761634 57 km (44 in afara)
2.http://www.bikemap.net/route/761459 68 km (55 in afara) . In functie de vreme si chef , varianta mai lunga sau mai scurta cu 10 kilometrii .
Plecam din Bucuresti , spre Pipera Tunari , apoi Dimieni si dreapta spre Caciulati la PALATUL GHICA .De aici , Moara Vlasiei si Padurea Moara Vlasiei la varianta mai lunga , daca nu scurtam direct spre Dascalu .
Urmeaza Stefanesti si Bucuresti.Pe facebook evenimentul este aici .

 Daca aveti chef de un maraton , la Targu Mures , duathlon clasic:Alergat-Bicicleta-A
lergat(teren accidentat) .Info. tel -Robike-0744 850 963 sau 0756 104 944  Locatie:Tg-Mures,Platoul Cornesti(gradina zoo) .Cam departe totusi pentru bucuresteni .Pe facebook aveti evenimentul aici .



 Duminica , "Plimbare cu bicicleta in Giurgiu" , va scoate din bucuresti spre popesti leordeni-dobreni-campurelu-colibasi-gostinari .Un total de 32 km . Plecarea la 9.30 de la Tineretului , intrarea Sincai .Vrem sa vizitam ruinele conacului domnitorului Constantin Şerban si schitul Barbu Belu . Link aici .


Daca sunteti matinali ,"Turul bicicletei" va pleca la ora 8.30  pe DN7 si DN71 spre localitatatea Nucet, de unde se va "vizita" raul Dambovita. Distanta dus este de 50 km, viteza medie se vrea pe la 25 km/h. Acolo vom avea o jumatate de ora sau o ora pauza de masa si pentru odihna. Ne vom intoarce spre casa pe la 3 pm .De vizitat ar fi Domeniul Ghica -  conacul , capela si anexa .Atentie , drumul e aglomerat si se va merge repede .Link aici pentru eveniment .


Tot duminica BikeXpert da o tura la Cernica .Manastirea Cernica este locul de intalnire .Ora este noua.Noua adica 9 . Evenimentul aici pe facebook .

Bun. Plimbarea o sa fie .Biciclistul o sa fie !
O fi el , dar sa fie si haine , scule , petece si camere .Mancare si apa sigur o sa aveti la voi numai daca va luati .Faruri ar trebui sa aveti in caz ca va prinde noaptea .
Luati in calcul timpul .Daca ploua o sa se mearga mai incet .



Lant intains si vreme buna !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu